Είμαστε το Ethereal Home, μια δυναμική εταιρεία με έδρα την όμορφη Κω, προορισμό για τη διακόσμηση του οικιακού και επαγγελματικού σας χώρου. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών μας, στοχεύουμε στην εκπλήρωση των αναγκών σας και στην προσφορά μοναδικών επιλογών διακόσμησης που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας.

Στον σύγχρονο κόσμο του διαδικτύου, το ηλεκτρονικό κατάστημά μας ανοίγει τις πόρτες του 24/7, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να αγοράζετε όποτε και όπου εσείς θέλετε. Είμαστε πεπεισμένοι ότι κάθε σπίτι και κάθε επιχείρηση είναι μοναδικά, και για αυτό το λόγο προσφέρουμε μια εκλεκτή συλλογή προϊόντων που ενσωματώνουν διάφορα στυλ, υλικά και σχέδια.

Στον πυρήνα των αξιών μας βρίσκεται η αφοσίωση στην ποιότητα. Κάθε προϊόν που βρίσκετε στη συλλογή μας είναι προσεκτικά επιλεγμένο, κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας σας τη διαχείριση με την αξία που αξίζετε. Από γυαλί και μέταλλο μέχρι ξύλο και πορσελάνη, κάθε κομμάτι αντιπροσωπεύει την υψηλή αισθητική και αντοχή.

Στην Ethereal Home, πιστεύουμε στην αξία της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε κάθε απορία σας, να σας προσφέρουμε διευκρινίσεις σχετικά με τα προϊόντα μας και να βρούμε λύσεις που είναι εξατομικευμένες για τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας υποδεχθούμε με φιλικότητα και επαγγελματισμό.

Η Ethereal Home διακρίνεται για τη διακριτικότητα και την αξιοπιστία της. Συνεργαζόμαστε με επιχειρήσεις και πελάτες σε όλη την Κω και πέραν αυτής, και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το δίκτυό μας. Εάν αναζητάτε μοναδικά διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας, τότε το Ethereal Home είναι ο προορισμός σας.

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα etherealhome.gr και ανακαλύψτε μοναδικές επιλογές διακόσμησης που θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22430 28296 για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση. Στην Ethereal Home, βρίσκουμε την ομορφιά στις λεπτομέρειες και στη διακόσμηση, και θα χαρούμε να μοιραστούμε το πάθος μας μαζί σας.

ETHEREAL HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ-ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ-ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΦΜ: 802223819 ΔΟΥ: ΚΩ

ΠΥΛΙ , ΚΩΣ ,ΤΚ:85300

ΓΕΜΗ: 172458620000