
Πολύχρωμος Αφρικάνικος ψάθινος δίσκος ”Spiral” 13×42εκ.
€32.00
Ο Αφρικάνικος ψάθινος δίσκος “Spiral” αντιπροσωπεύει μια εντυπωσιακή συνύπαρξη παραδοσιακών υλικών και σύγχρονου σχεδιασμού, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό κομμάτι τέχνης και λειτουργικότητας.
Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)
Πολύχρωμος Αφρικάνικος ψάθινος δίσκος ”Spiral” 13×42εκ
Ο πολύχρωμος Αφρικάνικος ψάθινος δίσκος “Spiral” αντιπροσωπεύει μια εντυπωσιακή συνύπαρξη παραδοσιακών υλικών και σύγχρονου σχεδιασμού, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό κομμάτι τέχνης και λειτουργικότητας. Αυτό το υπέροχο αφρικανικό καλάθι είναι κατασκευασμένο από ψάθα και ανακυκλωμένο πλαστικό, προσφέροντας έναν πολύχρωμο χαρακτήρα που αντανακλά τη ζωντάνια και την πολυπολιτισμική κληρονομιά της Αφρικής.
Ο πορτοκαλί, μπλε και πράσινος σπιράλ σχεδιασμός προσδίδει έναν δυναμικό και ενδιαφέροντα χαρακτήρα στον δίσκο. Η προσεκτική χειροποίητη εργασία δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό μοτίβου και χρώματος, που καθιστά κάθε κομμάτι μοναδικό. Αυτό το καλάθι διαθέτει διαστάσεις 42 x 13 εκατοστά, προσφέροντας αρκετό χώρο για να χρησιμοποιηθεί ως καλάθι για φρούτα ή ακόμα και ως εντυπωσιακό στοιχείο διακόσμησης τοίχου.
Η χειροποίητη κατασκευή στο Ngaye, ένα μικρό χωριό στη Σενεγάλη, από γυναίκες προσδίδει στο καλάθι αυθεντικότητα και βάθος. Πέρα από την πρακτική του χρήση, αυτό το κομψό κομμάτι τέχνης αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά και την τέχνη της Αφρικής, προσφέροντας ένα αισθητικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα που μιλά για την ιστορία και την κληρονομιά της περιοχής.
Χειροποίητο στο Ngaye, ένα μικρό χωριό στη Σενεγάλη από γυναίκες
Διαστάσεις: 42 Χ 13cm.
Βάρος | 1.500 κ. |
---|---|
Διαστάσεις | 43 × 43 × 18 cm |
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να δημοσιεύσετε μια κριτική.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές